Русе уебсайт

Изработка на уебсайт Русе

Русе е прекрасен град, в който да живeете, а също и отлично място за правене на бизнес. За да има клиенти обаче, вашият бизнес задължително се нуждае от уебсайт.

Дори да имате добре работещ физически магазин в Русе и той да е на оживено място в града, вашите клиенти сигурно ще поискат да разгледат от вкъщи или от работните си места това което им предлагате.

Животът днес е динамичен за всички, напрегнат и свързан с безкрайни делови и лични ангажименти.

Уебсайтът осигурява на вашите клиенти (сегашни и потенциални) тази удобна възможност – да разгледат подробно вашите продукти и услуги и да научат на спокойствие полезни подробности и важни детайли за всичко това което им предлагате. Да нямате уебсайт в 21 век е все едно да нямате телефон за връзка с вашите клиенти!

Изборът при изработка на уебсайт е труден, най-вече, защото трябва да вземете решение, относно бюджета, който можете да отделите, за да го поръчате. Съществуват и множество технически въпроси, които също трябва да имате предвид.

Ние ви предлагаме изработка на уебсайт за вашия бизнес в град Русе с помощта на платформата WordPress.

Защо ви предлагаме точно този вариант? Ето няколко от най-важните причини:

бизнес уебсайт Русе1. Уебсайт изграден на платформата WordPress може да бъде моделиран за абсолютно всеки вид бизнес.

бюджетно решение уебсайт Русе2. Сравнително евтино решение, което няма да съсипе финансите ви, като получавате отлично качество за дадените пари.

сигурност уебсайт Русе3. Надеждна система. Разбира се, 100% гаранция за защита от пробив няма, но ако оперирате правилно и имате надежден архив, няма от какво да се притеснявате. Хостинг компаниите правят всекидневен архив и при пробив винаги може да възстановите сайта.

риспонсив дизайн 4. Мобилен изглед. Уебсайтът ви ще изглежда чудесно на смартфон и таблет.

първо място в Гугъл5. Харесва се от Гугъл – това ще ви позволи, чрез определени действия да го изкачите до първите позиции в най-влиятелната търсачка по често търсени фрази и да увеличите своите приходи и печалба.

домейн уебсайт Русе6. Единственият ви разход по системата е свързан с годишна такса за хостинг (между 90 и 150 лв.) и домейн, (това е името на сайта, примерно 24 лв. е цената за разширение com).

панел управление уебсайт Русе7. Получавате лесен за управление панел, от който може да качвате статии и снимки касаещи вашия бизнес. Качването на това съдържание е по-лесно от пускане на пост във Фейсбук!

социални мрежи Русе уебсайт8. Когато изградите уебсайт за вашия бизнес ще имате онлайн център, около който ще може да развиете вашата онлайн маркетинг стратегия.
Ще може да създадете бизнес профили в социалните мрежи – своя Фейсбук бизнес страница, Туитър или Инстаграм профил, където ще споделяте информация от уебсайта към своите клиенти.

плъгини за уебсайт 9. Чрез различни приставки наречени плъгини ще може да накарате вашия сайт да прави това, което ви трябва, според нужните ви функционалности за момента.

Цена за изработка на бизнес уебсайт за вашия бизнес в град Русе: от 120 лв до 500 лв (в зависимост от допълнителните функции)

Дайре Консултинг ви предлага и безплатно обучение за работа с панела. За 2 дни най-много ще можете да работите с вашия сайт, като с надежден и сигурен партньор и приятел.

За първите 6 месеца ние ще сме до вас и ще ви помагаме безплатно с поддръжката и с всичко което ви интересува по работата на вашия уебсайт. След този период отново може да разчитате на нас срещу символично месечно абонаментно заплащане (20лв)

Русе е притегателен център за много бизнес гости, хора които търсят изгодни перспективи за създаване и разширяване на своята дейност.
Чрез вашия уебсайт, вие ще сте лесно откриваеми за тях, ще имате възможност да установите и изградите стабилни бизнес отношения с ваши бъдещи партньори (клиенти на едро или доставчици).

За всичко което ви интересува, относно изработката на вашия бъдещ бизнес уебсайт, може да се свържете с нас по един от следните начини:

на телефон: 0895 57 25 31
на имейл: dairebg@gmail.com

както и да направите подробно запитване чрез нашата форма:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

За какъв бизнес в град Русе е подходящо да имате уеб сайт:

Локален бизнес, чрез който искате да промотирате своите продукти и услуги

Уеб сайт за продукти

Например:
Ръчно изработени изделия, доставка на храна, цветя, подаръчни кошници и т.н.

Уеб сайт за услуги за град Русе:

Ако сте решили да имате бизнес уебсайт, а вашият бизнес е в Русе то най-вероятно вашата дейност е в сферата на:

Туризъм
Търговия с Румъния
..
Експертни услуги:

Уеб сайт за недвижими имоти Русе – в града, като всеки друг български град, има множество собствени имоти подходящи за отдаване под наем и продажба. (наличието на Русенски университет например, предполага засилено търсене на квартири под наем от страна на студенти).

Уеб сайт за медицинска помощ – лекари и зъболекари Русе
В Русе работят множество лични лекари и дентални специалисти.

Уебсайт за счетоводни услуги
Уебсайт за адвокатски услуги в Русе

Вид уебсайт:
Визитка
Онлайн магазин

Няколко съвета за структурата на уебсайта:

Рецептата за успех на местния бизнес уеб сайт не е ядрена физика – простотата е от ключово значение.

Един добър локален уебсайт трябва да предоставя цялата нужна информация в удобен формат, така че клиентите да могат бързо и лесно да определят дали този бизнес отговаря на техните нужди. Не карайте клиентите да се лутат дълго, за да търсят информацията, която искат най-много, улеснявайте ги да знаят:

1. какво предлагате
2. колко струва това което предлагате (стока или услуга)
3. как да се свържат с вас
4. работно време за физическите обекти (магазини и/или офиси)

Повечето потенциални клиенти искат да могат да ви се обадят по телефона, за да обсъдят техните нужди – някои ще предпочетат да използват повече електронна поща и да пращат повече имейли, други ще се насочат към обявените телефони. Уверете се, че тези най-важни опции за контакт са лесно видими и достъпни без да са нужни никакви допълнителни усилия. Информация за телефон за връзка и имейл трябва да има навсякъде в уебсайта.

Съдържанието е най-важно, за да може вашият уебсайт да получи популярност и да се изкачи в класациите за резултати на търсачките. Това съдържание трябва да бъде добре написано и с висока полезност.

В менюто „За нас” трябва да присъства прецизно структурирана обща информация за компанията като полезна информация, от която клиентите се нуждаят. Съдържанието трябва ясно да разказва с какво продуктите и услугите на фирмата ще помогнат на потенциалните клиенти, как ще разрешат техните проблеми. Разделът трябва да бъде умело използван и оптимизиран за търсачки (SEO издържан), в текстовете трябва да присъстват релевантни за съответната дейност ключови думи и ключови фрази.

Блогът (или блог секцията) също е важна част – той ще ви помогне да привлечете посетители от мрежите за търсене и най-вероятно ще ги накара да станат ваши клиенти. Вижте ТУК защо е важно за имате блог и/или блог секция във вашия уеб сайт.