Русе уебсайт

Изработка на уебсайт Русе

Русе е прекрасен град за живеене, а също и отлично място за правене на бизнес. За да има клиенти обаче, вашият бизнес задължително се нуждае от уебсайт.

Дори да имате прекрасен физически магазин в Русе и той да е на оживено място в града, вашите клиенти сигурно ще поискат да разгледат от вкъщи или от работните си места това което предлагате.

Животът днес е динамичен за всички, напрегнат и свързан с безкрайни делови и лични ангажименти.

Уебсайтът осигурява на вашите клиенти (сегашни и потенциални) тази удобна възможност – да разгледат подробно вашите продукти и услуги и да научат на спокойствие полезни подробности и важни детайли за всичко това което им предлагате. Да нямате уебсайт в 21 век е все едно да нямате телефон за връзка с вашите клиенти!

Изборът при изработка на уебсайт е труден, най-вече, защото трябва да вземете решение, относно бюджета, който можете да отделите, за да го поръчате. Съществуват и множество технически въпроси, които също трябва да имате предвид.

Ние ви предлагаме изработка на уебсайт за вашия бизнес в град Русе с помощта на платформата WordPress.

Защо ви предлагаме точно този вариант? Ето няколко от най-важните причини:

бизнес уебсайт Русе1. Уебсайт изграден на платформата WordPress може да бъде моделиран за абсолютно всеки вид бизнес.

бюджетно решение уебсайт Русе2. Сравнително евтино решение, което няма да съсипе финансите ви, като получавате отлично качество за дадените пари.

сигурност уебсайт Русе3. Надеждна система. Разбира се, 100% гаранция за защита от пробив няма, но ако оперирате правилно и имате надежден архив, няма от какво да се притеснявате. Хостинг компаниите правят всекидневен архив и при пробив винаги може да възстановите сайта.

риспонсив дизайн 4. Мобилен изглед. Уебсайтът ви ще изглежда чудесно на смартфон и таблет.

първо място в Гугъл5. Харесва се от Гугъл – това ще ви позволи, чрез определени действия да го изкачите до първите позиции в най-влиятелната търсачка по често търсени фрази и да увеличите своите приходи и печалба.

домейн уебсайт Русе6. Единственият ви разход по системата е свързан с годишна такса за хостинг (между 90 и 150 лв.) и домейн, (това е името на сайта, примерно 24 лв. е цената за разширение com).

панел управление уебсайт Русе7. Получавате лесен за управление панел, от който може да качвате статии и снимки касаещи вашия бизнес. Качването на това съдържание е по-лесно от пускане на пост във Фейсбук!

социални мрежи Русе уебсайт8. Когато изградите уебсайт за вашия бизнес ще имате онлайн център, около който ще може да развиете вашата онлайн маркетинг стратегия.
Ще може да създадете бизнес профили в социалните мрежи – своя Фейсбук бизнес страница, Туитър или Инстаграм профил, където ще споделяте информация от уебсайта към своите клиенти.

плъгини за уебсайт 9. Чрез различни приставки наречени плъгини ще може да накарате вашия сайт да прави това, което ви трябва, според нужните ви функционалности за момента.

Цена за изработка на бизнес уебсайт за вашия бизнес в град Русе: от 120 лв до 500 лв (в зависимост от допълнителните функции)

Дайре Консултинг ви предлага и безплатно обучение за работа с панела. За 2 дни най-много ще можете да работите с вашия сайт, като с надежден и сигурен партньор и приятел.
 
За първите 6 месеца ние ще сме до вас и ще ви помагаме безплатно с поддръжката и с всичко което ви интересува по работата на вашия уебсайт. След този период отново може да разчитате на нас срещу символично месечно абонаментно заплащане (20лв)

Русе е притегателен център за много бизнес гости, хора които търсят изгодни перспективи за създаване и разширяване на своята дейност.
Чрез вашия уебсайт, вие ще сте лесно откриваеми за тях, ще имате възможност да установите и изградите стабилни бизнес отношения с ваши бъдещи партньори (клиенти на едро или доставчици).

За всичко което ви интересува, относно изработката на вашия бъдещ бизнес уебсайт, може да се свържете с нас по един от следните начини:

на телефон: 0895 57 25 31
на имейл: dairebg@gmail.com

както и да направите подробно запитване чрез нашата форма:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение