11 май

Туитър Викторина

Туитър нинджа ли си?

Както всяка социална мрежа, така и Туитър има своите особености и ограничения. Ако ги познавате, ще можете с лекота да ангажирате своята аудитория по уникален начин, чрез интересно и полезно съдържание. Отговорете на въпросите във викторината и вижте, дали сте готов за Туитър нинджа!
Start
Twitter Bird       Поздравления, Вие завършихте викторината Туитър нинджа ли си? Вашият резултат е %%SCORE%% верни отговора oт %%TOTAL%% въпроса. Лари Ви туитна: %%RATING%%
Your answers are highlighted below.
Return
Shaded items are complete.
12345
678910
1112131415
1617181920
End
Return
.

Социалната мрежа Туитър е съществена и неразделна част от онлайн маркетинговата стратегия на всички компании, които искат да имат модерна и пълноценна комуникация със своите общности от последователи в интернет. За да бъде използван пълният й потенциал като онлайн маркетингов канал, трябва да се познават добре възможностите, които тя предоставя за общуване в глобалната мрежа.

Във викторината по-горе, може да проверите знанията си за Туитър и да научите, как още по-ефективно да използвате тази специфична социална медия за нуждите на дигиталната си стратегия в своя онлайн маркетинг.

2 thoughts on “Туитър Викторина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *